top of page

Prijzen

Op deze pagina vind je per dienst een prijs indicatie. Het is en blijft een indicatie en hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Wil je graag precies weten wat een ontwerp vraag zal gaan kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Logo ontwerp

rond €150 - €500

De prijs van een logo ontwerp hangt af van de wensen: typografisch, embleem, monogram, meerdere varianten van een logo etc.

Webshop of website design

rond €800 - 5000

Eigenlijk is voor het ontwerpen van een website geen goede indicatie te geven. Er zijn zoveel variabelen dat alleen een offerte je duidelijkheid kan geven. Denk aan het aantal pagina's, verschillende (dynamische) blokken, blog, content, grafische elementen, (complexe) webshop, speicale effecten etc.

Eenmalig ontwerp

rond €49,50 - €450

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een paar icoontjes, een illustratie voor een poster, instagram posts, een flyer, een geboorte of trouwkaart etc.

Webshop of website bouwen

rond €1000 - €6000

Ook bij deze dienst is geen goede prijsindicatie te geven. Je kan een hele eenvoudige website willen dat meer functioneert als een visitekaart of juist een enorm complexe webshop met custom made functies die door de developers gemaakt moeten worden.

Logo ontwerp en visuele identiteit (huisstijl)

rond €800 - € 3000

De complexiteit van de huisstijl en het logo maakt de prijs. Er kunnen meerdere elementen voor bepaalde uitingen nodig zijn. Denk hierbij aan illustraties of infographics, veel icons of een andere variant van de huisstijl voor drukwerk.

Mikmak-vogel-grafisch.png

Telefoonnummer: 06 13 90 74 15 • Email: info@bureaumikmak.com

Bedankt voor je bericht!

Wil je
nog even
rond
neuzen

Wil je nog even rondneuzen? Geen probleem! 

Kijk hier naar mijn werk.

Projecten

Contact form

bottom of page