top of page

Diensten

Meer weten over de diensten? Op deze pagina vind je de info die je zoekt. Mocht je toch nog iets meer willen weten, stuur mij dan een berichtje en ik kom er bij je op terug!
Merk-identiteit

Je merk is misschien wel je meest waardevolle (zakelijke) bezit. Een sterk merk zorgt voor directe herkenning, vertelt het verhaal van jouw product of dienst en vertegenwoordigd de waarden van jouw bedrijf. Wij helpen je graag bij het scherp stellen van jouw merk of het verzorgen van een volledige (re-) branding. Daarbij kun je denken aan een nieuw logo, merkkleuren, lettertypen en visuele uitingen die aansluiten bij je doelgroep.

branding.jpg

» logo ontwerp » branding » merkboek » huisstijl » grafisch vormgeving » drukwerk

Webdesign

De waarde van een mooie website is inmiddels bij iedereen wel bekend. Zo’n website opzetten wordt steeds eenvoudiger. Om het echt goed te doen, komt er wel wat bij kijken. Vaak zien websites er prachtig uit, maar werkt het niet goed, of juist andersom!
Dankzij jarenlange ervaring op het vlak van ‘human computer interactie’ (psychologische inzichten), branding en visuele vormgeving zijn wij in staat om een website op te leveren die er goed uitziet en moeiteloos werkt!

Multi-Devices-Mockup-In-Memoriam.jpg

» webdesign » UI » UX » CMS » Wix » Wordpress » online banners

Illustraties

Mensen worden tegenwoordig overspoeld met informatie. Je kunt er niet vanuit gaan dat mensen de tijd nemen om informatie te lezen.
Een afbeelding zegt meer dan 1,000 woorden. Goede illustraties zorgen ervoor dat merkuitingen de aandacht van je doelgroep grijpen en langer vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen in advertenties, websites, en infographics. Alles is mogelijk!

niceday-illustration-meditation.png

» merk asset » infographic » geboortekaartje » spel illustraties » prentenboek

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

(zonder vervelende nabelletjes, tenzij je er naar vraagt natuurlijk!).

Nog even rondneuzen

Wil je nog even rondneuzen?

Geen probleem! 

Kijk hier naar mijn werk.

werk
niceday.png
suustudio.png
atlantis creative.png
teambuild-online.png
heutink international.png
in-memoriam.png
sense health copy.png
bottom of page